Ihanaa joulunaikaa!

Ihanaa joulunaikaa!

Nyt on sopiva hetki hidastaa joulua kohti ja samalla vähän myös makustella kulunutta vuotta. Vuosi on ollut vauhdikas ja siihen on mahtunut paljon kaikkea uutta: yrityksen ja verkkokaupan perustamista, erilaisiin tapahtumiin osallistumista ja tuotteiden suunnittelua. Toki kuvitukset ovat myös vieneet ison osan ajasta.

Rakastan joulunaikaa ja erityisesti juuri sen takia, että olen saanut rakentaa siitä omannäköiseni nautiskelun juhlan. Olen nykyään se ihminen, joka kaivaa jo marraskuun pimeydessä niin joulukoristeet kuin valotkin esille ja julistaa juhlakauden avatuksi. Romukoppaan ovat menneet kaikki perinteet, mitkä eivät tunnu itsestäni hyvältä.

Samaa asennetta toivon myös yrittäjyyteeni. Ajattelin yritystä perustaessani vuosi sitten haluavani rakentaa omannäköistä tasapainoista yrittäjyyttä, jossa on tilaa myös levolle ja kaikelle sille muullekin kivalle (tai tarpeelliselle) mitä nyt elämään kuuluu. Toisin kävi!

Miten vaikealta onkaan tuntunut välttää jatkuvaa kiirettä ja tunnetta siitä, että on koko ajan kaiken kanssa vähän jäljessä tai muuten hyppimässä asiasta kolmanteen, ilman että ehti välttämättä pysähtyä kunnolla sisäistämään kokemuksiaan. Vaikka sitä olikin ennalta valmistautunut milloin mihinkin, niin käytännössä kaikkea pientä ja joskus isompaakin yllättävää ja odottamatonta ilmestyi eteen ratkottavaksi.

Tulevaa vuotta kohti mennessäni toiveissani on asettaa toiminnalleni selkeämmät raamit, parantaa hieman ajanhallintaa, priorisoida asioita järkevämmin ja myös ulkoistaa sellaisia tehtäviä, joita juuri minun ei välttämättä tarvitsisi itse tehdä. Onneksi alkuvuoden asiat on kutakuinkin jo kartoitettu ja saan sukeltaa kuvitusten maailmaan. Paino tulee olemaan vahvasti luovalla työllä, sillä minua odottaa monta ihanaa kuvitusprojektia.

Aivan ensiksi kuitenkin siirryn sinne nautiskelun ja rentoilun maailmaan, sekä kiitän aivan kaikkia Noomaa tukeneita vanhoja ja uusia tuttavuuksia! Toivon teille hyvää joulunaikaa ja löytäköön jokainen teistä tästä ajasta itselleen jotain ihanaa sydäntä lämmittävää ja mieltä virkistävää!

Terveisin,
Noora