Nooma on avattu!

Nooma on avattu!

Pitkän ja intensiivisen säädön jälkeen Nooman verkkokauppa on vihdoin avautunut!

Tervetuloa!

Jonkin verran on vielä säädettävää, päivitettävää ja sovittavaa, mutta pääsääntöisesti palikat ovat kohdillaan ja tuotteemme valmiina tilattaviksi.

Avajaisten kunniaksi tarjoamme nyt kaikki tuotteet 15 % alennuksella 12.6 asti.

Nooman alkukattauksesta löydät tällä hetkellä kesään sopivia suomalaisesta koivuvanerista valmistettuja koruja, keinoja muistaa niin omia juttuja kuin läheisiäkin, sekä tietysti jännittävää luettavaa lapsille kesäiltoihin tai matkoille. Uusia tuotteita on myös jo työn alla! Uusia tuulia puhallamme näytille sosiaalisen median kanavissamme, niin Instagramissa kuin Facebookissakin. Toki kirjoitamme ja ilmoitamme ajankohtaisista asioista myös täällä!

Verkkokauppa on meille sinällään uusi juttu, joten opeteltavaa on piisannut. Olemmekin siis herkällä korvalla liikkeellä ja mielellään otamme palautetta vastaan ja toisaalta autamme, mikäli kysymyksiä ilmaantuu. Voit toki olla yhteyksissä myös muutenkin!

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta hello @ nooma.fi


`` ´´

Ajatus Noomaan lähti joitakin vuosia sitten, kun pyörittelin kuvitustöiden ohella ideoita erilaisista tuotteista, printeistä ja yleisesti kuvituksen hyödyntämisestä käyttöesineissä. En kuitenkaan päätynyt vielä näiden ajatusten kanssa toteutukseen saakka vaan haave omista tuotteista jäi muhimaan pöytälaatikkoon.

Vaikka olen saanut olla mukana mielikuvitusta kutkuttavissa projekteissa, jäi taustalle kuitenkin kytemään into päästä tekemään myös jotain täysin omaa.

Sitten iskikin korona-aika. Elämä hidastui siinä määrin, että minulle tarjoutui yllättäen puitteet pyöritellä mielessä omia toiveita huomattavasti aktiivisemmin. Vaikka monessa suhteessa tämä aika onkin ollut raskasta ja epävarmaa, on se antanut ihan omanlaista rauhaa keskittyä uusien asioiden äärelle.

Vuoden 2021 aikana pallottelu johti aluksi oman yrityksen perustamiseen ja sitten tiivistyi, tai kenties jalostui, myös ideaksi verkkokaupasta. Inspiraationa taustalla oli ajatus tarjota tuotteita, joita itse haluaisin käyttää. Sen ympärille oli helppo fokusoitua.

Prosessi on silti koetellut kärsivällisyyttä ja jaksamistakin. Verkkokaupan perustamiseen on liittynyt yllättävän paljon pähkäiltäviä ja ratkottavia asioita. Olen kuitenkin siinä mielessä onnekas, että ympärilläni on taitavia ammattilaisia, joiden osaamiseen olen saanut tukeutua ja yhdessä etsiä ratkaisuja. En myöskään tekisi mitään tässä elämässä ilman läheisteni ja ystävieni tukea!

Teen edelleen kuvitustöitä ja kuvitan lastenkirjoja. Verkkokaupan perustaminen ja pyörittäminen tulee siihen rinnalle mukaan. Ajattelen, että tämä uusi aluevaltaus tuo jossain määrin kaivattua vaihtelua normaaliin työhöni. Kaiken ihmettelyn, opettelun, tutkiskelun, pähkäilyn ja vatvomisen ohella olen vihdoin ja viimein päässyt tekemään tuota kuuluisaa "jotain omaa". Vaikka oman mukavuusalueen ulkopuolella vielä mennäänkin, on prosessi kaikesta säätämisestä huolimatta ollut inspiroivaa ja kasvattavaa.

Joten tässä sitä ollaan. Uuden äärellä! 

Kesäterveisin,
Noora