Nooman heinäkuu 2024!

Nooman heinäkuu 2024!

Nooma Tallipihalla 1.7 - 7.7

Ajankohtaisin asia ensimmäisenä pois alta: Nooman pieni putiikki nousee taas Tampereen Tallipihalle 1.7. - 7.7 (Kuninkaankatu 4, 33210 Tampere), kun Kädentaitajien kesäpiha avautuu. Paikalla ollaan vähintään kello 11-17. 

Tänä kesänä tuodaan taas uutuuksia näytille ja tietty laitetaan tarjouksia ilmoille! Rohkeasti ihmettelemään, nauttimaan kesästä ja tervehtimään kojulle! (Toivotaan toki hyviä säitä, mutta paikalla ollaan satoi tai paistoi!)

Lisätietoja lokaatiosta löytyy totuttuun tapaan Tallipihan kotisivuilta.


Repputepposet

Kevät tosiaan meni taas varsin nopeasti ohi töiden parissa, mutta puurtamisen lisäksi on onneksi saatu myös projekteja valmiiksi. Olen ollut kuvittamassa Otavan tulevaa esikoulun oppikirjaa Eskariretki. Varsin värikkäässä kirjassa seikkailevat myös hullunkuriset, mutta hyväntahtoisesti keppostelevat pienet Repputepposet.

Kirjan oheen suunnittelin myös pienen malliston Repputepposet oheistuotteita. Pääsääntöisesti nämä on tietty suunnattu opettajille tai kirjan parissa touhuaville, mutta pirteät hahmot toki soveltuvat kaikille hauskuuttelijoille ja värikkäitä koruja kaipaaville!

Normaalista poiketen, tuotteet ovat aluksi ennakkotilattavissa (15% alennuksella) heinäkuun 7. päivään asti. Toimitus tapahtunee heinäkuun loppuun mennessä. Toinen ennakkotilaus järjestetään elokuun aikana. Tarjolla on koruja niin korviin kuin kaulallekin.

Nooma "lomalla" 8.7-4.8

Tallipihan jälkeen on aika puhaltaa hieman happea ja koittaa pysähtyä nauttimaan myös Suomen kesästä. Nooma siirtyy siis akunlataukseen 8.7 alkaen. Kauppa on kuitenkin avoinna normaalisti, joskin toimituksia tehdään n. kerran viikossa. Sorvin ääreen palataan taas elokuusta. Sivustolle on tulossa myös uutuuksia ja mm. uusi Virtaset-kirja on tuloillaan syksyllä. Näistä toki sitten lisää, kunhan on tarkempaa raportoitavaa!


Hyvää ja lämminhenkistä kesää!
Noora, 30.6.2024