Nooma

Tervetuloa kuvitettuun maailmaan, jossa tarinat ja hahmot vievät mennessään mielikuvitusta kutkuttelevaan seikkailuun!

Nooma suomalaisena tuotemerkkinä tarjoaa kuvitettuja tuotteita monenlaisiin tilanteisiin pienistä arkisista hetkistä suureen juhlahumuun. Kaupasta löydät kortteja, julisteita, kuvakirjoja sekä koruja — niin pienille kuin suurille kuvista nautiskelijoille.

Nooman tuotteet ovat huolella suunniteltuja ja laadukkaista materiaaleista harkiten valmistettuja. Toivomme, että ne ilahduttavat niin lahjaksi annettuna kuin omaksi iloksi hankittuna ja tuottavat iloa pitkäksi aikaa.

Tuotanto ja vastuullisuus

Nooman arvoihin kuuluu niin yhteiskunnallisesti kuin ympäristön kannalta vastuullinen toiminta. Näihin periaatteisiin peilaamme valintojamme ja toimintatapojamme. Haluamme olla reilu yhteistyökumppani ja jatkuvasti oppia ja kehittyä niin, että toimintamme on läpinäkyvää ja kestää tarkastelua.

Tavoitteenamme on, että tuotteemme ovat mahdollisimman lähellä tuotettuja. Valitsemme tuotteet sekä yhteistyökumppanimme huolella. Hankinnoissamme suosimme paikallisia ja kotimaisia yrityksiä ja tarvittaessa toimimme myös muiden tuottajien kanssa Euroopan sisällä. Pyrimme läpinäkyvyyteen tuotteiden alkuperän, tuotantomaan sekä käytettyjen materiaalien osalta. Pakkauksissamme hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan biohajoavia ja kierrätettäviä materiaaleja.

Noora Katto

Olen tamperelainen kuvittaja sekä Nooman tuotteiden suunnittelija. Kuvitustyylini on värikäs, vauhdikas, tunnelmallinen ja humoristinen ja se näkyy myös Nooman hyväntuulisissa tuotteissa. Parasta elämässä on jaettu ilo ja nauru ja kuvitukseni ovatkin monesti veikeitä ja lempeällä huumorilla höystettyjä.

Olen työskennellyt pitkään lastenkulttuurin ja erityisesti lasten kuvakirjojen sekä oppikirjojen kuvitusten parissa. Nooman verkkokauppa onkin iloinen lajitelma erilaisia kuvitettuja tuotteita sekä lastenkirjoja.

Rakastan vuodenajoista kesää jolloin pohjoinen luontomme tarjoaa loputtoman määrän inspiraatiota. Pienet muusani ovat perheessämme vanhoja päiviään viettävä kissamummo Kultu sekä kauniita muistoja meille antanut, nyt jo edesmennyt Ronja-kissamme. Kissat ovat luonnollisesti usein kuvissani toistuva aihe.

Minut löydät parhaiten instagramin puolelta Nooman omilta sivuilta @noomacreative tai kuvittajatilini @noorakatto_illustrations kautta.